Я приймаю умови

  1. Головна
  2.   /  
  3. Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Дана політика конфіденційність та умови обробки персональних даних регулює відносини між фізичною особою-підприємцем Данчук Анатолієм Сергійовичем (надалі – Компанія) і будь-якою фізичною особою, суб’єктом господарювання (надалі – Користувач) з обробки персональної інформації, включаючи, крім іншого, збирання, використання, збереження і безпеку наданої Користувачем та/або зібраної у Користувача інформації.

Дія цієї Політики конфіденційності поширюється на всю інформацію, яку Компанія та/або інші уповноважені особи, які діють від імені Компанії, можуть отримати від Користувача під час використання ним сайту або будь-якої послуги на сайті https://rh.ua/ (надалі – Сайт).

 

Умови обробки персональних даних

1. Введення своїх даних у відповідні форми на Сайті означає Вашу повну згоду з усіма положеннями цієї Політики конфіденційності та зазначених у них умов обробки Вашої Персональної інформації. Якщо Ви не згідні беззастережно прийняти всі положення цієї Політики конфіденційності, Ви не маєте права використовувати послуги, які надаються Компанією.

2. Персональні дані – будь-яка інформація, яка надається Користувачем на Сайті.

3. Користуючись Сайтом Ви даєте свою згоду на збір і використання інформації про себе, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та цієї Політики Конфіденційності.

4. Інформація, яку ми отримали від Вас, допомагає нам персоналізувати та постійно поліпшувати умови для надання послуг на Сайті.

5. Компанія, а також треті особи, що надають відповідні послуги, можуть здійснювати обробку Ваших особистих даних (у т. ч. відомостей про ім’я, прізвище, телефонний номер тощо) для якісного надання послуг.

6. Інформація, яку Компанія отримує від Вас є добровільною, її більша частина є необхідною для оформлення надання послуги належним чином. Ненадання інформації може призвести до неможливості надання послуг. В доповнення до надання послуг, ми використовуємо Вашу інформацію для таких цілей, як відповідь на запити, адміністрування Сайту, покращення та пришвидшення роботи Сайту.

7. Компанія має право здійснювати перевірку приналежності Користувачеві зазначених їм на Сайті персональних даних будь-яким законним способом.

8. Компанія не несе відповідальності за втрату даних внаслідок незаконних дій третіх осіб, в тому числі хостинг-провайдера Компанії, помилок програмного забезпечення, ненадійності каналів зв’язку, а також незаконних дій хакерів і інших зловмисників.

9. Будь-яка адреса електронної пошти, що подається безпосередньо до Сайту, використовується для надання відповідних послуг та інформування про послуги.

10. Ми використовуємо cookie-файли, які є частинами даних, що подаються в браузер та дозволяють нашому сайту ідентифікувати Вас, коли Ви заходите на Сайт.

11. Якщо у Вас є питання стосовно будь-якого елемента нашої політики щодо конфіденційності, будь ласка, зв’яжіться з нами за допомогою Сайту.

12. Згода з умовами Політики конфіденційності підтверджується відповідним позначенням в електронній формі.

13. Ця Політика конфіденційності регулюється і тлумачиться відповідно до норм чинного законодавства України. Питання, не врегульовані в цій Політиці конфіденційності, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.

ЗГОДА

на отримання SMS–повідомлень та email-розсилки

Цією Згодою Користувач надає згоду фізичній особі-підприємцю Данчук Анатолію Сергійовичу, (надалі – Адміністрація сайту) на обробку персональних даних.

Прийняття умов цієї Згоди здійснюється шляхом проставлення Користувачем відповідної позначки при заповненні будь-якої форми на Сайті і є вираженою усвідомленою згодою Користувача на обробку персональних даних та оформлення розсилки.

 

Підписуючись на SMS- та email-розсилку, розсилку повідомлень за допомогою мережі інтернет на сайті https://rh.ua/ (надалі – Сайт), я погоджуюся отримувати повідомлення рекламного, інформаційного та іншого характеру на вказаний номер мобільного телефону та/або електронну адресу.

Я поінформований про те, що в разі, якщо у мене виникне бажання відмовитися від інформаційної розсилки, мені необхідно самостійно повідомити адміністрацію сайту про відмову від розсилки.

Я також даю згоду Адміністрації сайту або третім уповноваженим особам збирати, зберігати та обробляти всі передані мною на Сайт персональні дані (в тому числі прізвище, ім’я, по батькові, адреса електронної пошти та номер телефону) з метою отримання розсилки та інших комерційних повідомлень про програми, акції та події.

З правами, що виникають у зв’язку з обробкою моїх персональних даних, цілями обробки і використання моїх персональних даних ознайомлений.

Я погоджуюсь, що Адміністрація сайту залишає за собою право на свій розсуд обмежувати або припиняти доступ до одержання інформаційної розсилки, на яку я підписаний, в будь-який час з будь-якої причини або без пояснення причин, з попереднім повідомленням або без такого.

Я повідомлений, що Адміністрація сайту, а також треті особи, уповноважені на розсилку, не несуть відповідальності за будь-які помилки, упущення, переривання, видалення, дефекти, затримку в обробці або передачі повідомлень, пов’язані  з розсилкою. Адміністрація сайту не відповідає за будь-які технічні збої або інші проблеми будь-яких телефонних мереж або служб, комп’ютерних систем, серверів або провайдерів, комп’ютерного обладнання, програмного забезпечення, збої сервісів.

Кількість та частота надсилання повідомлень, що надсилаються на пристрій Користувача Сайту, встановлюється Адміністрацією Сайту.

Замовити товар

Уточнити ціну


Дякуємо за замовлення!

Наш менеджер відповість на Ваш запит найближчим часом.

Дякуємо!

Тема новин для підписки була змінена.

Повідомлення!

Виберіть тему для новин.

Повідомлення!

Невірний email або код.

Дякуємо за підписку!

Щотижня ми будемо ділиться з Вами актуальними новинами, медичними дослідженнями, порадами експертів і анонсами подій.

Підписуйтесь на нашу розсилку!
Дізнавайтесь про головне першими!👆

Ми ділимося актуальними новиними, науковими дослідженнями та спеціальними пропозиціями.

Дякуємо!

Наш менеджер відповість на Ваш запит найближчим часом.

Дякуємо за коментар!!

Ваш відгук дуже важливий для нас!
На початок сайту